VK KONOS TALENTPULJE af 2020.  

Talentpuljen er en opsparing klubben laver og administrerer, som kan ansøges af talenter/upcoming talenter til udvikling inden for deres sportsgren (vægtløftning og styrkeløft). Det kunne fx være tilskud til træningscamps, kurser, uddannelser, udstyr nødvendig for træning/sporten el. lign. Talentpuljen har fået et startsindskud i 2021 på 3500kr., og opspares herefter hver måned med 500kr. For at søge talentpuljen skal man udfylde nedenstående ansøgningsark og sende dette til bestyrelsen. For at søge talentpuljen skal man være medlem af VK Kono. 

 

Ansøgninsskema kan downloades ved at clicke her

Puljen er i 2021 udbetalt følgende gange 

1. gang til Serap Tamer, der fik bevilget et tilskud på 1500kr til afrejse til Colombia for at støtte op omkring Danmarks deltagelse ved internationalt stævne. 

2. gang til Asger Virenfeldt Jensen for at støtte op om et ungt talents udvikling inden for styrkeløft. Der blev her bevilget 1200kr i sponsortilskud eller svarende til et års kontingent. 

3. gang til Thea Simonson, for at støtte op om et ungt talents udvikling. Der blev bevilget 400kr i sponsortilskud til træningsdragt. 

4. gang til Mathias Kloch, for at støtte op om et seniortalents fortsatte udvikling. Der blev bevilget 300kr i sponsortilskud til stævnegodkendt udstyr.